“Du er så vakker!”

Jeg føler meg ikke vakker. Jeg føler det er vanskelig. Å gå uten håret, som siden jeg var født har vært kjennetegnet mitt, det er ganske hardt. Jeg føler at folk foretrekker å være med andre enn meg, bare fordi jeg ikke har hår. Verden går plutselig imot meg, jeg føler meg liten. Håret har så utrolig mye for både utseendet og identiteten å si… Hvor blir du av, håret mitt? Jeg ville jo ikke miste deg. Og jeg angrer på at jeg sa jeg ville det.

15 kommentarer
  1. DU må ikke tenke slik! Håret til en person, spiller så utrolig lite rolle! Jeg hadde vært din bestevenn eller din kjæreste uansett hvordan hår du har! DU ER VAKKER” og det må du tro på!

  2. åå, men du har jo et vanvittig nydelig ansikt, så det er jo det som identifiserer deg! skjønner virkelig at det ikke er moro å ikke ha hår, men du ser faktisk stunning ut!

  3. Jeg synes du er ufattelig nydelig,fra innsiden og ut! Du er en av de vakreste jeg vet om,og at folk kan gå imot deg fordi du ikke har hår? Det er jo helt på styr det! Og jeg synes du burde føle deg vakker,nydelig for det er du!

  4. Tihi, kom på noe litt morsomt. Du vet vel at alle sier at du ligner på hun jenta i Modig? Pga. krøllene og fargen på håret? Hvertfall, når det vokser ut nå igjen, kommer du til å få kort, krøllete hår akkurat som lillebrødrene hennes.. ga kanskje ikke mening…men jeg syntest det var litt kult! 🙂
   Kommer håret ditt snart tilbake, eller tar det en stund?

  5. Hei Ingrid!
   Jeg har lest bloggen din veldig lenge, og beundret deg til tusen. du er så vakker, og så talentfull. Jeg elsker bildene du tar og jeg får så lyst til å ta slike bilder selv. Før så tenkte jeg bare på deg som en kul jente med utrolig kult hår! Men ingenting har forandret seg, du er fortsatt den kule jenta, bloggen din fikk meg til å tenke så mye mer om deg, og du var ikke lenger den kule jent med det kule håret. du var en superhelt for mange av oss, du blogget mye om hva du gikk igjennom og hva dine følelser rundt det var og seriøst jeg digger deg. Jeg syntes du er så heldig og herlig. du overlevde en dødelig sykdom, du talker dine problemer på strak arm, og du driter i hva andre syntes om deg og du imponerer meg virkelig.
   jeg vil bare du skal vite at du er en så utrolig vakker jente! jeg kjenner deg ikke men har opplevd deg som en fantastisk jente. det er lov å tvile litt på seg selv, det gjør vi alle, men vi innser ikke alt det vakre med oss selv, og alle de små detaljene som er perfekte ved en. helt ærlig syntes jeg du bare ble enda mer nydelig uten håret ditt. håret ditt er ikke det som er din identitet, det er det hode ditt uten hår som gjør nå. jeg ser virkelig opp til deg jackson!

  6. Kjæer deg, du er såutrolig sterk og en inspirajon for mange!
   Håret ditt var nydelig og viste hem du var da, men nå er du en som sto opp mot kreft! Før viste håret ditt at du var energisk og sprudlende person, uten hår viser du at du er en kriger, en kjemper. Du er så utrolig vakker, fordi du tør å vise deg og ikke glem at du er vakker<3

  7. Om noen ikke ville vært venn med deg, bare siden du ikke har hår – etter en lang kamp, så er de gale. Du er utrolig vakker sånn her! virkelig, du er av de få som virkelig kler det 😀 og jeg er ikke en som gir komplimenter uten å mene det!

  8. Du er nydelig, uansett om du har hår eller ikke. Det mener jeg virkelig. Det er første gang jeg er inne på bloggen din, og dette er det fineste bildet jeg har sett hittil – så ekte og så vakkert!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg