Kirken møter seg selv i døra

Vi er i 2014 og det er fortsatt ikke lov med homofile i kirken? Det gjør meg litt kvalm. Sier ikke BIbelen at man skal få være den man er, elske som man vil og bli godtatt for det, eller tar jeg feil? Den boken møter seg selv i døra temmelig mange steder. Hva med de homofile kristne, da? Skal ikke de få lov heller? Skal de bare bli kastet ut av trossamfunnet sitt?

Det er feil på så mange måter. Alle har rett til å være i kirken, og jeg innser nå at religion (unnskyld at jeg sier det) er roten til så mye vondt. Jeg syns det er veldig dumt at kirken stiller seg selv i et så dårlig lys og viser hva slags “onde”(les: dømmende) mennesker de egentlig er. De mest dømmende folka jeg har møtt; det er veldig troende mennesker, selv om de mener at alle skal få nye sjanser og at alle er like mye verdt. Kirken beviste i dag at det ikke stemmer; er du homofil, så er du ikke verdt kirken. Det er jo helt fjernt? Og det å misbruke små unger og få tilgivelse, det er helt greit? Nei, du, den går ikke. Noen må snart våkne

8 kommentarer
  1. Takk for at du hinter frem enda en ting som kan kjempes for når det gjelder homofiles rettigheter! 🙂
   Per nå så får de inngå ekteskap, de får adoptere, men de får IKKE gå i kirka hvis de ønsker det og ikke får de gi blod?! Noe må gjøres! ALLE SKAL MED er det noe som heter, og dette burde virkelig gjelde alle steder uansett legning og religion!
   Igjen: Takk for at du skriker ut om dette, dette sammen med blodgivning er noe som kan kjempes frem 🙂 😀

  2. Ååh så enig med deg! Noe burde virkelig bli gjort, bra at du tar opp denne saken, og tør å skrive om det 🙂

  3. Kristne har ikke noe imot homofile eller lesbiske, di kan være sammen og alt men det er handlingene di gjør som er synd hos bibelen. I bibelen blir den intime handlingen mellom to av samme kjønn sett på som synd. Kristne er ganske snille, er kristen selv og blir litt provosert av folk som skal slenge dritt om at kristne er dømmende og har et liv besatt av hele bibelen å må følge den fra punkt til punkt når det ikke er sant i det hele tatt. Men ja, homofile kan være det, men handingen blir sett på som synd og det er nok derfor det ikke er lov i fleste kirker.

  4. Religion har jo vært grunnen til flere konflikter gjennom årene. Det er trist at det skal være slik. Det er hvertfall trist når det blir gjort forskjell mellom mennesker! Jeg blir så irritert, at jeg vil gi homofobene en i trynet! Hvorfor skal noen kunne bestemme at homofile ikke skal kunne gifte seg i kirken? Jeg håper vår generasjon kan gjøre noe med det, og få bort de gamle konservative tullingene! Nå er det nok!

  5. Det står at kvinne skal være hustru og mann skal være husbond, ikke vær så kritisk til ting du ikke vet noe om. Vedder på at du ikke har lest hele (eller viktige deler av) bibelen…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg