Min oppskrift på en bra blogg

Dette er veldig spennende, hold deg fast! Nei, tuller, skal bare legge ut min oppskrift/mening om hva en bra blogg bør inneholde. Kall det "10 tips fra Ingrid!"

1: Vi tar det fra toppen! HEADEREN må garantert fenge. Er det en "klipp-og-lim"-header med dårlig kvalitet, da mister man oppmerksomheten med en gang.

2: Personlig er jeg veldig glad i menyene folk har. Jeg sjekker de ut hver gang, i tilfelle det skulle dukke opp noe spennende bak linkene. Det gjør også bloggen litt mer "spennende", og da ser den mer profesjonell ut.

3: Bloggen må ha farger som passer sammen med hverandre. IKKE svart bakgrunn og rød skrift- det blir for "fancy" og derfor vanskelig å lese.

4: Overskriftene må fenge. Det er gørr kjedelig med samme overskrifter hver bidige gang. "Hey, hei, dagen i dag" osv.

5: Bilder! Bilder er kjempeviktige!! Har du ikke kamera? Google og weheartit funker bra! Bilder er bare… det gjør det litt mer spennende, og de må ha en sammenheng med teksten å gjøre.

6: Teksten skal være grei å lese, den skal ikke være for liten og ikke for stor. Den skal ikke være snirklete og ha masse "fancy" detaljer.

7: Innholdet skal være nesten fri for skrivefeiler. Det er lov med noen… Og så har vi jo unntak: De som har dysleksi osv, men det skjønner man jo fort.

8: "OG & Å"-feil er fyfy! Personlig hater jeg slike feil.

9: Designet skal ikke være rotete, og der du har infoen om deg selv (under bildet på siden) skal det ikke stå en hel side om deg. Det skal bare stå litt info som høres morsomt ut, for det gjør deg til en spennende person, og da vil folk finne ut av hvem du er.

10: Ikke kommenter på din egen blogg. IKKE, IKKE, IKKE! Skal du kommentere må du skrive tilbake til den personen, det er sånn folk begynner å lese bloggen din. Da får de et skikkelig førsteinntrykk av deg!


/miliesilie.blogg.no/

 

Hva er din oppskrift på en bra blogg?

15 kommentarer

Siste innlegg