Livet er ikke bare en fest..

Jeg trodde alt var så bra, inntil jeg så en av vennene mine lide.
Inntil jeg fant en sterk blogg, hvor bloggeren skriver om livet sitt. Hun er 19 år og alkoholiker. (www.craap.blogg.no)
Inntil jeg rett og slett fant ut at livet ikke bare er en fest.

Hva er meningen med livet? Det er så mange som spør seg selv om det. Sannheten er vel egentlig at livet er til for å leve det. "Lev hver dag som om det er din siste.." Det stemmer ikke, det gjør ikke det. Tenk, folk tar selvmord, de tar livet av seg, de doper seg ned, drikker seg til døde… Det er fest og moro. Andre blir syke, dør av anoreksi, kreft og slike ting. De dør mot sin vilje, de tar opp kampen mot noe. Det gjør ikke de som tar livet av seg. De orker ikke mer, og føler seg alene her i verden.. Kanskje fordi kjæresten har slått opp? Men husk: Det er alltid noen som bryr seg. Man er aldri alene, man må bare bestemme seg for det. Man må bestemme seg for å få hjelp, å la folk komme inn i livet… Man må la folk hjelpe en. Det er mange her i verden som har samme problemet.

Tenk å rote seg opp i noe sånt som alkohol, røyk, snusing og dop da man er… jeg vet ikke, 12-14 år? Det er jo helt ufattelig! Hvordan går det an? Man føler kanskje at det er en fin måte å rømme på, men det er det ikke.
Snakk med noen du stoler på, gå deg en tur.. Tenk over ting. Legg deg i sengen din, lås døren og drøm.
Det handler om viljestyrke, man kan ikke flykte fra fortiden. Man kan ikke flykte fra noenting. Det eneste en kan gjøre er å ha mot nok til å gjøre det riktig, det du gjorde feil første gangen. Ikke la deg presse av folk: Det kuleste er å si nei.
Hvis ikke du vet hvem du er, da vet ingen det.

Savner du noen?

– Titt*

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg