Hensynsløst og umodent

Hola!
Okei, i dagens innlegg skal jeg bare få ut alt jeg mener om enkeltes meninger, ha ha. Vel, det handler vel egenltig om Michael Jackson, og siden jeg har sterke meninger om nettopp The king of pop, here we go:

Meidatull
For det første, hva feiler det folk? "Michael Jackson var pedo", nei? Hvor har dere fått det fra!? Michael var glad i barn, men enkelte misforstår jo helt! Michael hadde selv to barn, og han ville gjøre verden til et bedre sted. Hvorfor skulle han voldta små barn ettersom han hadde det selv? Er det absolutt ingen som har fått med seg det at media vil jo så klart gjøre alt som står i sin makt for å forandre historien helt, og siden Michael var såpass privat diktet de jo opp ting om ham. Det er så synd at folk er så blinde! Er han plutselig pedo fordi en guttunge bestemte seg for å tjene penger på en oppdiktet historie? Seriøst, det blir alt for dumt.

"Fargeskifte"
Jeg blir så syyyykt irritert når folk sier at han gjorde seg hvit. Hvordan klarte han det da? Han må isåfall ha brukt sminke som satt veldig bom fast. Som de fleste vet, hvertfall de som ikke tror på alt det tullet som er oppdiktet, så hadde Michael en hudsykdom som gjorde alle pigmentene i huden hvite. Han fikk sykdommen, vitiligo, under innspillingen av Thriller, og siden han mistet mer og mer hudfarge brukte han istedet tid på å sminke seg hvit enn brun igjen. Det er jo klart det var mer synlig på Michael enn andre mennesker i verden, ettersom han er, var og vil alltid være verdens største legende.  

At folk har sine meninger, det er helt greit. Men at folk kaller Michael for pedo, utenom og engang vite historien hans, det er hensynsløst og umodent. Det er råttent og det er helt feil. Sleng dritt så mye dere vil, men ikke stå frem og fortell om noe du ikke har peiling på. Det er rett og slett det jeg kaller idioti. 

Hva er din mening rundt dette?

4 kommentarer
  1. Folk fant på så mye bull bare for å tjene penger.
   Det var bevist at han ikke var pedofil og det ble bevist at han hadde hudsykdommen vitiligo som er en utrolig vanlig sykdom!
   Jeg liker ikke mennesker som hatet han før han døde og “mobbet” han for å være pedo og gal, men som no “elsker” han etter at han døde.
   Respektløse mennesker!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg