HERE COMES GOODBYE

Jeg skulle ønske jeg kunne skru tilbake tiden, bare starte alt på nytt! Det gikk så fort, og jeg glemte å være tilstede.. Jeg ble bare borte i øynene hans. Jeg slapp å late som alt var bra, for alt var bra! Jeg kunne føle meg fri, for en gangs skyld. Jeg skulle ønske jeg fikk oppleve disse månedene igjen, for jeg vet at dette er noe jeg kommer til å savne så forferdelig mye.. Smilet hans, latteren, klemmene, kyssene, alt sammen. 

Det er over. Alt sammen er over. Forever ended yesterday. Jeg vet at every end has a new beginning, men jeg klarer ikke tanken på at dette er over.. Det går ikke! Funker ikke. Hjertet mitt vil ikke.


– Skulle ønske du visste det.

Tirsdag blir et mareritt. Jeg får se deg igjen, men det blir ikke som før. Jeg vet at vi kommer ikke til å si et ord til hverandre engang.. Herregud, jeg klarer ikke å forestille meg det. Orker det ikke.. Det gjør vondt, faen.

Here comes goodbye.. Here comes the last time. Here comes the start of every sleepless night, the first of every tear I’m gonna cry. Here comes the pain, here comes me wishing that things had never changed…

Goodbye.

5 kommentarer

Siste innlegg