Ingrid Jackson anbefaler redigeringsprogram!

Det er så uendelig mange folk som spør meg om jeg kan redigere bilder for dem hele tiden, men dessverre er det sånn at det er ikke alltid tiden min strekker til! Derfor har jeg nå laget en liste over ENKLE, og ikke minst GRATIS redigeringsporgam! Håper det er til hjelp!


1. Først har vi Picasa! Dette er et redigeringsprogram som tillater deg å redigere kontraster, beskjære bilder, skrive tekst på bilder og sette bilder inn i hverandre. Det er et veldig enkelt program, og atpå til følger det med en del kule effekter. Du kan laste det ned her.

2. Så har vi Pixlr.com! Der kan du redigere på kule effekter og stilige rammer! Du trenger ikke å laste det ned engang! Du finner det her. 

3. Som nummer tre kommer Paint.net. Det er for deg som liker å klippe og lime! Du kan blant annet lage gode bloggheadere med det. Det er ikke så veldig lett, men heller ikke like avansert som photoshop… Du finner det her.

4. På fjerdeplass har du GIMP, det er veldig likt paint.net, egentlig. Passer også perfekt hvis du ønsker å lage headere. Denne er også litt avansert, men kan samtidig være veldig enkel! Det er opp til deg 🙂 Du finner den her. 

5. Photoscape! Det har du vel hørt om før? Det er et lettvint program, og du har drøssevis av valgmuligheter! Hvis du er ny innen fotoredigering anbefales den virkelig. Du finner den her.


Håper dette var til hjelp!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg