“Bare bli frisk”

Det er ikke bare å be en med spiseforstyrrelser slutte å sulte seg eller kaste opp, det er ikke bare be en kreftpasient om å kurrere seg selv, og det er ikke bare å be en deprimert person om være glad. Når skal folk forstå det? Alt ligger så langt inne, så langt inne at du tror det ikke engang. Hvis du ikke har vært i situasjonen selv, så vil du aldri kunne forstå. 

Det er ikke bare å bli frisk.

9 kommentarer
  1. Du er sterk! stå på, du kommer deg igjennom til slutt, må bare ta tiden til hjelp.
   Masse lykke til 🙂

  2. Det er så sant! Men det er vanskelig for folk som ikke er der å forestille seg hvordan det er å være psykisk syk. Men å bli frisk det skal både du og jeg få til, det tar bare mye tid og krefter <3 Jeg heier på deg!

  3. Det er nok vanskelig å forstå for de som ikke har følt dette på kroppen selv 🙁 Men ta den tiden du trenger <3 Du er ei flott og reflektert jente, stolt av å være i familie med deg! Klem

  4. Værste jeg kan få mot meg er at jeg skal *skjerpe meg*, eller *bli frisk* eller *vær glad*. Jeg har deprisjon, hatt det i mange år. Og likevel så er det ingen som forstår at det ikke er noe jeg kan kontrollere.

  5. Jeg sliter med depresjon, angst, spiseforstyrrelse etc. Så jeg vet hvordan det er når folk sier sånt eller “det vil gå bra”…. Vil du vil snakke med noen er det bare å kontakte meg:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg