Disse bildene kom videre i UKM


Så, her er utstillingen min! Klarte å prestere med bare selvportretter, for det er igrunn de nyeste bildene jeg har. Det var utrolig morsomt, og så mange flinke folk der i går! Skal legge ut bilder av det senere også. Har dere noen spørsmål angående UKM? Så kjør på!

14 kommentarer
  1. Gikk du videre med alle bildene? I min kommune kunne det totalt bli sendt videre TO bilder fra kunstutstillingen til fylkesmønstringen, noe jeg syntes var kjempeteit 🙁

  2. Så utrolig fine bilder! Det nederste er uten tvil min favoritt 🙂
   Bare lurer på hva du kan anbefale å tenke på når man velger ut bilder til UKM (skal være med selv, og er ikke helt overbevist om at jeg vet hva jeg har mulighet til å komme videre med) ?
   Kjempeflink er du, og gratulerer så mye med at du kom videre! 🙂

  3. Åh gratulerer!
   Det her er første år på fem år som jeg ikke deltar på UKM. Nå har jeg vært med på det meste på UKM, men det føles fortsatt tomt. Men jeg har meldt meg på som arrangør da, så jeg skal hjelpe til med selve UKM istedet for å delta selv ^^ Gratulerer Ingrid. Du er så fantastisk flink, så det er bare på plass at du gikk videre!

  4. Utrolig flotte og sterke bilder. Blir imponert av å se kvaliteten på fotografiene dine. Gratulerer med seier sålangt, vel unt – og lykke til videre!
   I tillegg er det sterkt og modig av deg å skrive så åpent om sykdommen og behandling. Du er tøff! Heier på deg videre fremover, og synes det var gledelig å lese at du er erklært frisk 🙂 Håper det synker godt inn, og at du får prosessert det som har skjedd på en god måte 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg