Sjalusi har blitt mitt problem


Alle jenter i hele verden er penere, tynnere og bedre, og jeg skulle ønske jeg var dem. Jeg føler meg truet av alle. Dette monsteret “sjalusi” dreper meg. Jeg vet at jeg har et talent, jeg vet at jeg kan ta bilder. Jeg vet at noen skulle ønske de var “like flinke.” Men utenom det, da? Hva er jeg da? Jeg ønsker så veldig å bli kvitt sjalusien min, for det ødelegger alt for meg.. men hvordan?

14 kommentarer
  1. Du har såå fine bilder på bologge din! elske å titte innom her!
   Hadde blitt så smiiilende om du tok en titt innom bloggen min <3
   Masse klemmer fra Prinsessen.blogg. no

  2. Du har ingen grunn til å være sjalu på andre du som er så talentfull og vakker! Bare så du vet det så tror jeg alle jenter er sjalue på det nydelige englehåret ditt som forhåpentligvis snart kommer tilbake igjen❤️ Ikke mange som har en personlighet som deg heller Ingrid, den missunner jeg på det sterkeste!

  3. Du er nydelig som de “andre”! Ikke tenkt på hva de andre sier, jeg vil være som deg! Ingen er like sterk som deg eller nydelig. Alle er unike! Og husk, elsk deg selv.

  4. ” Jeg vet at jeg har et talent, jeg vet at jeg kan ta bilder. Jeg vet at noen skulle ønske de var “like flinke. ”
   wow, du har selvtillit da

  5. Jeg er litt lik – jeg føler alltid at alle andre har masse fine ting jeg ville hatt, eller at de har fine kropper. Men av og til tenker jeg bare: “nok er nok, Unni! Du er like god – du er flink til det og det, du er søt og pen og fin og kroppen din er bra nok. Den du missunner tenker sikkert akkurat det samme, og kanskje om deg?” Det er jo ofte slik, at de som ser “perfekte” ut, ikke føler seg like bra alltid de heller. 🙂

  6. That´s a tricky one. Sjalusi er jævlig dritt, både å ha og å prøve å bli kvitt. Comparison is the thief of joy, det er så sant som det kan få blitt, men det er ikke så lett å gjøre noe med. Jeg tror det beste man kan få til for å få bukt med det, er å konsentrere seg så godt som mulig om hva som er bra med en, pluss å finne ting som er bra med seg selv og bare fokusere sterkt på det.

  7. nå kjenner ikke jeg deg, men du ser vertfall fryktelig feet ut på det bilde over her så jeg ser ingen grunn til at du skulle være noe sjalu.. digger håret ditt, og genseren og øynene. wow. dessuten virker du kul, noe som er enda viktigere. stå på!

  8. Du er sterk, søt, pen og du har ett stort talent innen foto.
   Du virker også utrolig hyggelig og grei!
   Så ikke la sjalusien ta over, det er ikke verdt det (:

  9. Bortsett fra å ta bilder, så virker det for meg gjennom å ha lest litt ab blogge din – at du er en ganske refekter og omsorgsfull jente:)

  10. Kjenner deg ikke, men når jeg ser bilde av deg ser jeg ei pen, flott jente. Når jeg leser tekstene dine, ser jeg en styrke, et pågangsmot og ei jente som bryr seg om de rundt. og det er fantastiske egenskaper 🙂 du har også klart og komme deg gjennom en kreftsykdom, noe som antageligvis har gjort deg mere voksen og fått mere erfaringer enn de fleste andre på din alder. 🙂
   klem til vakre deg 🙂

  11. Dette er veldig mot strømmen å si, men prøv å fokuser mer på deg selv og mindre på andre en periode og da spesielt de positive sidene din. Syns du at du er penere fra en vinke enn en annen, se på deg selv i den vinkelen. Syns du du er flink til noe, gjør mye av det. Har du en personlig egenskap du vet er bra, bruk den mye for å glede andre. Du er 17 år og da er det lett å skråkikke bort på alle andre å tenke at de er penere, flinkere, blider, mer selvsikre o.s.v… Alle de du kikker på tenker stort sett det samme om alle andre de og:) Vi er konstruert på merkelige måter. Græbb tak i den beste utgaven av deg selv som du klarer å være litt etter litt og så kommer du til å drite i hvordan andre ser ut, hva de gjør o.s.v. Det har ingenting å si. Det som betyr noe er hvem du er og hva som gjør deg glad:) Alle mennesker er vakre på en eller annen måte og du er så heldig at du er det utenpå.

  12. Ikke bare inni slik det også virker som på bloggen. Hadde et lite seniorøyeblikk og postet for tidlig:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg