Failure


….for mens alle andre har masse energi og går på stranda med venner, sitter jeg inne og ser på tv eller sover. Mens alle går rundt i sommerkjoler, går jeg i store hettegensere og bukser. Mens alle antagelig kommer inn på hva de vil til neste år, må sikkert jeg gå skolen om igjen. Igjen. Mens jeg er for opptatt med å se alle, er alle for opptatt med å overse meg. 

Jeg er så nær ved å gi opp. 

8 kommentarer
  1. Du er en stor inspirasjon for andre, Ingrid! Du skal ikke gi opp, og du skal ikke feile! Du er for god!

  2. Det tar ganske lang tid å komme seg etter det du har vært igjennom, så ikke gi opp! Energien kommer nok snikende etterhvert.
   Nå er det “den tiden av året” da, så de aller fleste er opptatt eller bortreist, så du må ikke ta det personlig:)
   Stå på! Om du tar et år om igjen, så går ikke verden hverken under eller i fra deg. Folk bruker lengre tid på skolen av forskjellige grunner, så du er ikke alene sånn sett. Det er dritkjedelig å ta fag om igjen, men kanskje får du noen fordeler ved å bli litt eldre også. Universitetet/høyskolen er nå der uansett, og der er det ikke så farlig om man er 18 eller 20:)

  3. Hei, ta masse bilder. Ikke bry deg om de blir bra eller dårlig. Ikke gjør noe stort ut av det. Ta bilder av en helt normal kjedelig potteplante. Bare gjør noe, hva som helst, som du synes er gøy og som ikke trenger å ta så mye energi
   Du har kommet så langt, tenk framover, tenk om et lite halvår er året ferdig. Tenk så mye mer energi du har da!

  4. Ta masse bilder av en helt normal, kjedelig potteplante. Ikke bry deg om resultatet, bare gjør noe, hva som helst, bare du synes det er gøy og har nok energi til. Jeg aner ikke hvordan det er å komme seg etter en slik sykdom, men jeg har forståelse for at du ikke har like mye energi som du skulle ønske. Men ikke råtne vekk i en sofakrok. For all del, hvis det er det som står høyest på ønskelista så skal ikke jeg, en vilt fremmed person, komme og si noe annet.
   Du er kommet så langt, tenk framover. Om et lite halvår er enda et år ferdig. Tenk hvor mye mer energi du har da! Finn deg noe du ser fram til, det kan godt være i sommerferien, det trenger heller ikke være noe stort, kanskje det bare er en middag du ser frem til neste uke og gled deg! Du er kommet så langt.

  5. Vi alle har perioder i livet som ikke er bra, og du er nok bare kjemper nok akkurat nå gjennom din livs kamp. En annen gang er det noen andre som må sitte inne, mens du er ute. Selv har jeg også sittet inne, selv på solskinnsdager. Men prøver å holde motet oppe og være sterk, og det vet jeg du å er. Det blir bedre for den som er sterk og ikke gir opp og en dag vil nok du også stråle som alle de andre, du vil gå på stranda i sommerkjole og alt det du måtte ha ønske om! Du kan jo sikkert også bruke disse følelsene du nå føler til noe godt i senere tid når du er bedre, du har sikkert fått kjent på mange følelser og det å være litt utenfor de andre, og ikke ha energi til alt det de andre har energi til. Stå på! 🙂 Det vil bli bedre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg