Jenter er ikke objekter

Er det en ting jeg ikke kan fordra, så er det gutter som snakker om og til jenter som de er objekter. Vi er i 2014 og de fleste burde ha fått med seg at jenter er en grunn til at dere ble født og fremdeles eksisterer. Hva skulle dere gjort uten oss? Det er faktisk ikke greit å spørre om nakenbilder i hytt og pine, det er ikke greit at dere ber oss gjøre ditt og datt og forventer at vi skal se sånn og sånn ut. Dette er bare en av grunnene til at jeg misliker pornoindustrien så veldig, noen har vansker for å skille film og virkelighet, og tror at de kan bruke jenter som de vil. I tillegg til utnyttelse, det er sykt og galt på så mange måter. (Kan komme tilbake til det en annen gang.)
Okei, rumper og pupper er fint å se på og godt å ta i, men dersom du ikke har tillatelse, IKKE RØR. Nei er nei, uansett. Og bare så det er klart, uansett hvor lite klær ei jente har på seg, så ba hun deg ikke om å ta på henne. 

Jeg vet at en del gutter er opptatt av å “være mann,” og vil du være mann, så får du respektere damer som en mann burde gjøre.


Dette gjelder selvsagt begge veier, men siden jeg skrev om jenteproblemer i går, så dro jeg opp dette i dag.

9 kommentarer
  1. Dette her var så utrolig bra skrevet! Håper mange gutter ser denne å tenker seg om hvordan de oppfører seg! Men håper du uansett har en fin kveld videre!

  2. Thrash Unreal – against me! <--- okey så... er da en leser over lang tid, elsker bloggen din og jeg vil ærlig si at du hjelper meg veldig mye med å dele dine tanker og i det hele tatt. Føler meg ikke like alene. Latterlig å si det, men du er basically en venn for meg uten at du er klar over det haha. so thanks ^^ well, uansett! denne sangen får meg til å tenke på deg og bloggen din, dont ask why... om du ikke har hørt den før.... enjoooy <3 it's never too late to be a rock star ☮

  3. Amen! Helt enig, utroleg godt sagt ! Fantastisk! Due den beset blogger. Digger deg og bloggen din!
   YOu are a Star !

  4. tror du må få sjekket studiene dine pga jenter idag og jeg siterer jenter er så frekke de flokker seg opp med andre jenter som er og har en bitch karakter også begyner de og oppføre seg som en selv det gjelder ikke alle men mangen av dere faller innen for dette punktet her så det er like stilt iallefall på begge sider vist du skal sette gutter ut som et eksempel syntes jeg inlegget ditt havner på en 0er jeg sier ikke at vi gutter er bedre men det er like stilt når det gjelder dette emne du snakker om!! og en ting uten jenter bla bla bla uten gutter og du less litt om græsk mytologi før du utaller deg om sånt?.

  5. fuck dere: Det er nok du som burde sjekke studiene dine. Jenter blir omtalt som objekter og seksualisert overalt i media. Har du sett halloweenkostymene i det siste? Male superhelter, alle yrker – ja, til og med GRISER har blitt seksualisert. Er det greit? Nei.
   Og jeg er klar over at det går andre veien også, jeg har skrevet om guttene en gang tidligere 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg