De VERSTE trendene gjennom 2014!


Nr.1: Menn med uggs. Uggs generelt er ikke så veldig pent, men det her tar virkelig kaka! 


Nr.2: Jentene som har fått det for seg at det ser bra ut å gå med XU2-tightsen UTENFOR treningsrommet, gjerne en uke i strekk. Neineinei! Og nr. 3; den nyeste trenden om at det er kult å farge håret under armene i en eller annen crazyfarge. Kult nok at du har hår der, det er lov! Men dette er vel ikke veldig pent? 


Nr.4: Øyenbrynstrenden. Det er ikke lenger “in” å ha hår der, så folk tatoverer enten over eller tegner på slik at de går heeelt opp i panna. Ikke veldig pent. 


Nr.5: Twerking. 2014 er “the year of the butt!” – sikkert på grunn av Miley Cyrus som gjorde twerking til en stor greie. Aldri har det vært så mye fokus på verken rumpe eller twerking. Sært.


Nr.6: BAE! Det er det mest irrierende ordet som har gjentatt seg i år. Det skal liksom bety “before anyone else” og/eller være en forkortelse for “babe.” Skrudd verden.


Nr.7: Noen har fått det for seg at det er dritkult å kødde med ebola. DET ER DET IKKE. Akkurat som med kreft og andre drittsykdommer, det er ikke kult å kødde med.

Nr.8: Jentene med kakseklær og skog i bakgrunnen på profilbildene sine. Kleint. 


9. 5:2-dietten. Og dietter generelt. Jævlig dust, og det gjør ikke kroppspresset noe bedre. 


Nr.10: Selfie! Alle elsker å ta selfies. Nesten alle, i hvert fall… Det er jo en teit trend når vi tar bilder av oss selv hvor enn vi er og hva enn vi gjør, men jeg skal innrømme at jeg er bitt av basillen selv!

 

Hva syns du er den verste trenden gjennom 2014?

 


//bilder hentet fra google. Trender er inspirert av Av jenter for jenter (facebookgruppe)

6 kommentarer
  1. enig med deg,
   noe jeg også synes er drøyt er at nå for tiden skal feks hestefolk ha alt av det dyreste utstyret og det skal matche. fargene bare må matche, som at alt skal være blått, eller rødt, eller rosa. og hodelagene må også ha farge. veldig viktig. blir grønn.

  2. Haha, kunne ikke vært mer enig med stort sett alt du skriver her! Det gjorde dagen 🙂
   Kan legge til trenden med sokker i sandaler eller pumps, huff…. Og de fryktelige jelly-skoa..

  3. Veldig enig med deg!
   Men kunne du ha laget et innlegg om ønske lista di til jul? Trenger litt inspirasjon 😊 og skrive litt om hva du skal gjøre framover i julen. Jeg hater jul, så trenger litt å se hva andre gjør for å ha en fin jul..
   Takk på forhånd 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg