Gutter, her er råd fra oss jenter!

 

1. Hvis du blir avvist, vennligst ikke kall jenta for hore. Du kan for det første få bot, og for det andre virker du bare som en needy dust. 

2. Du kan faktisk ikke få hvem som helst, så slutt å tro det. 

3. Ikke kall deg selv en “nice guy,” fordi nice guys trenger ikke å kalle seg selv det; de bare er det. 

4. Å få tilsendt et random bilde av utstyret ditt er ikke særlig hyggelig. Vær også bevisst på at jenter som regel bare åpner snapen din mens de gjør andre ting; sitter på skolen eller er på kino med venninnene sine. De ligger ikke i senga og venter på snap fra deg.

5. Det er forresten heller ikke særlig koselig å være på besøk hos en fyr som bare er opptatt av det nye kule Minecraft X3000 Swagsterbot 4-spillet sitt.

6. Så fort en jente er sur, så har du mest sannsynlig dreti deg loddrett ut. Det betyr IKKE at hun har “uka si.” Så slutt å skylde på det, for gutter er minst like humørsyke som oss.


 

Jenter er ikke kompliserte. Her er en liste over ting vi liker at dere gjør, også!

1. Vi elsker klemmene deres! 

2. Komplimenter når vi har pyntet oss i fire timer og ti minutter er koselig. 

3. Når du tar ned ting som er høyt oppe, så er du ganske kul. Kule gutter er kult.

4. Sett folk på plass. Hvis noen kaller jenta di for hore, bitch, og diverse andre stygge og nedverdigende ord, sett de for all del på plass. Å beskytte eller forsvare noen du er glad i settes alltid pris på! Men ikke overdriv, da.

5. Call me maybe? Koselig med telefon en gang i blant, eller at du tekster først.

6. Når en jente har mensen er det ganske kjekt om du gidder å slepe deg bort på butikken for å kjøpe sjokolade og bind. Det er ikke flaut- det er sånn du får heltestatus!

 

– Skrevet i samarbeid med Av jenter for jenter –

30 kommentarer
  1. Nå ble jeg enda mer glad for at jeg er enslig. Det har positive sider ved seg å ikke være attraktiv. 🙂

  2. 1. de fleste gutter vil ikke kalle en jente hore så lenge hun gjør det på en snill måte, som regel når du ser en jente avvise en gutt virker det ikke som hun tar følelsene hans til tanke, sier ikke det er greit å kalle noen hore uansett, men noe å tenke på.
   2. enig der.
   3. vis du kan stå for ansvar og fortelle meg hva alle jenter vil ha uten å ha snakket med en brøkdel av de kan vi kalle oss nice guys om vi føler for det :).
   4. enig med at det er teit, men noen jenter liker det.
   5. å si at jenter ikke liker spill er så hinsides ignorant av deg å si, kjenner mange jenter som liker å spille like mye eller mer en mange gutter jeg kjenner gjør.
   6. ja for når en jente er sur er det vel alltid gutten som har drete seg ut?

  3. Dette var veldig Lærerikt men nå har det seg sann att jenter vil ikke ha nice guys i det hele tatt dem vill ha dem bad boysa som behandler dem som dritt og så sier dem utsendet ikke betyr alt menst det dem egentlig mener er att Utsendet betyr alt vi gir faen i om du er snill eller ikke so lenge du ser bra ut

  4. random: har jo aldri sagt at jenter ikke spiller, bare at de ikke liker at gutter ikke gir dem oppmerksomhet! Tror du misforstår, jeg spiller jo selv:)

   Nei, bare et eksempel – det er ikke OK å skylde på mensen for alt

  5. Faen heller. Hvorfor linker Nettavisen til blogger for 8-åringer. 8-åringer leser ikke aviser!!!
   ps! Man kan bli gravid av å kysse med tungen ute.

  6. Nå skriver jeg jo bare på det nyeste innlegget ditt, men: Jeg har snoket litt på bloggen din, og må si at jeg liker hvordan du skriver, og jeg liker bildene dine enda mer! Jeg blir nok hengende på fremover 🙂

  7. Ganske pussig at du snakker om IP adresse når du får kritikk. Hva skal man gjøre med en IP adresse?

  8. Liker hvordan alle tar seg nær av dette blogginnlegget som ikke engang er om alle gutter, men disse tipsene er tatt fra en facebookside der jenter skrev hva de liker og ikke liker at gutter gjør. Kjenner du deg igjen i noen av disse, så er jo det en bra ting av Ingrid at hun skrev dette, så dere kan slutte. Uansett, hvis det hun skrev fikk deg til å føle deg truffet eller whatever, så hjelper det ikke å kalle henne hore eller si andre slemme ting, du vet, med mindre planen din var å få en stor bot. Jeg vil også nevne at om en jente ønsker å få dickpic, blir det ikke akkurat sendt random.

  9. >Du kan faktisk ikke få hvem som helst, så slutt å tro det.
   Dette er vel strengt tatt et råd til alle jenter? Selv den mest håpløse dama tror jo at hun har sjans på både Chris Hemsworth, Paul Rudd og Ryan Gosling.
   Selvtilliten til de fleste jenter er det ikke noe i veien med. Realisme derimot er ofte totalt fraværende.

  10. 100% enig, kanskje ikke like viktig på det nederste punktet, at gutten trenger å kjøpe sjokolade eller bind, men selvfølgelig veldig koselig hvis de gjør det 🙂

  11. Du vet vel også at en IP adresse ikke avslører noe. I hvertfall hvis man bruker VPN er det umulig å spore opp, men det kan vel ikke du så mye om.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg