Ingrid Jackson anbefaler redigeringsprogram!

    10.02.2013 /  19:51  /  Fototips  /  0

Det er så uendelig mange folk som spør meg om jeg kan redigere bilder for dem hele tiden, men dessverre er det sånn at det er ikke alltid tiden min strekker til! Derfor har jeg nå laget en liste over ENKLE, og ikke minst GRATIS redigeringsporgam! Håper det er til hjelp!


1. Først har vi Picasa! Dette er et redigeringsprogram som tillater deg å redigere kontraster, beskjære bilder, skrive tekst på bilder og sette bilder inn i hverandre. Det er et veldig enkelt program, og atpå til følger det med en del kule effekter. Du kan laste det ned her.

2. Så har vi Pixlr.com! Der kan du redigere på kule effekter og stilige rammer! Du trenger ikke å laste det ned engang! Du finner det her. 

3. Som nummer tre kommer Paint.net. Det er for deg som liker å klippe og lime! Du kan blant annet lage gode bloggheadere med det. Det er ikke så veldig lett, men heller ikke like avansert som photoshop... Du finner det her.

4. På fjerdeplass har du GIMP, det er veldig likt paint.net, egentlig. Passer også perfekt hvis du ønsker å lage headere. Denne er også litt avansert, men kan samtidig være veldig enkel! Det er opp til deg :) Du finner den her. 

5. Photoscape! Det har du vel hørt om før? Det er et lettvint program, og du har drøssevis av valgmuligheter! Hvis du er ny innen fotoredigering anbefales den virkelig. Du finner den her.


Håper dette var til hjelp!

    Postet: 10.02.2013     Tid: 19:51     Kategori: Fototips     Kommentarer: 0     Copyright ©
Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits