Føles det bra?

Føles det bra å baksnakke jenta som alltid er der for deg når du trenger henne; og aldri har gjort deg noe galt? Er det kult å være på fest når alt du gjør er og høre om hvor fæle folk er? Føles det godt for deg å slenge dritt til andre via internett? Føles det ikke bare fantastisk og si stygge anonyme ting på ask.fm til folk? Er svaret ditt ja, så foreslår jeg at du pakker sammen og stikker din vei. 

Vet du hvor vondt det er å høre slemme ting folk har sagt om deg? Personer du trodde var dine nærmeste diskuterer deg bak ryggen din når du ikke er der, for du er ikke invitert, nemlig. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har tatt opp det her med mobbing og baksnakking, men det gjør deg virkelig ikke til en bedre person. Til slutt vil folk gå lei av å høre på alt det slemme du har å komme med, og da vil de forlate deg fordi de innser hvordan du er. Hadde jeg vært deg, så hadde jeg konsentrert meg om å snakke positivt om folk. Bare tenk om du var personen som fikk hat, hvordan ville du følt det? 


//arkiv

    Postet: 22.02.2014     Tid: 11:45     Kategori: Personlig     Kommentarer: 6     Copyright ©
POSTET AV:  mamikaroline
22.02.2014   12:02
baksnakking er det verste jeg veit.
POSTET AV:  xronjax
22.02.2014   13:24
Synes du er helt fantastisk flink til å sette ord på ting, og på å skrive om saker som merkelig nok fremdeles er tabu å snakke om! Det er så fint å lese dette, for det er så sant, men folk tør jo ikke snakke om det, selv om det er mange som opplever dette.. Det er ikke mange blogger jeg har lest som har såpass reflekterte og gjennomtenkte innlegg som din, og det er virkelig bra :) Du er et flott menneske, mye godt kan komme ut av det :)
POSTET AV:  Mari Brennhovd
23.02.2014   12:12
du setter ord på ting på en så sykt ærlig og bra måte. kunne ikke skrevet det bedre selv.
POSTET AV:  M
23.02.2014   17:11
Elsker bloggen din! Supert innlegg! Det er som om eg skulle ha skrive det sjølv! Har hatt det sånn siden eg var liten, og det ser ikkje ut til at dei har fått vett i hodet ennå..
POSTET AV: 
25.02.2014   20:07
Flott innlegg!

PS: ELSKER HÅRET DITT! skal vi bytte? :-D
POSTET AV:  Ingrid Jackson * - Fotoblogg
25.02.2014   21:13
Anonym: Jeg skalla. Men ja.


Vil du si noe om "Føles det bra?" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits