Sjalusi har blitt mitt problem


Alle jenter i hele verden er penere, tynnere og bedre, og jeg skulle ønske jeg var dem. Jeg føler meg truet av alle. Dette monsteret "sjalusi" dreper meg. Jeg vet at jeg har et talent, jeg vet at jeg kan ta bilder. Jeg vet at noen skulle ønske de var "like flinke." Men utenom det, da? Hva er jeg da? Jeg ønsker så veldig å bli kvitt sjalusien min, for det ødelegger alt for meg.. men hvordan?

    Postet: 31.03.2014     Tid: 17:47     Kategori: Personlig     Kommentarer: 14     Copyright ©
POSTET AV:  prinsessen
31.03.2014   17:50
Du har såå fine bilder på bologge din! elske å titte innom her!

Hadde blitt så smiiilende om du tok en titt innom bloggen min <3

Masse klemmer fra Prinsessen.blogg. no
POSTET AV:  Karoline :)
31.03.2014   18:48
Du har ingen grunn til å være sjalu på andre du som er så talentfull og vakker! Bare så du vet det så tror jeg alle jenter er sjalue på det nydelige englehåret ditt som forhåpentligvis snart kommer tilbake igjen❤️ Ikke mange som har en personlighet som deg heller Ingrid, den missunner jeg på det sterkeste!
POSTET AV:  Silje
31.03.2014   19:27
Du har veldig vakre øyne <3
POSTET AV:  Gip
31.03.2014   19:39
Du er nydelig som de "andre"! Ikke tenkt på hva de andre sier, jeg vil være som deg! Ingen er like sterk som deg eller nydelig. Alle er unike! Og husk, elsk deg selv.
POSTET AV:  Hamar jinte
31.03.2014   20:20
" Jeg vet at jeg har et talent, jeg vet at jeg kan ta bilder. Jeg vet at noen skulle ønske de var "like flinke. "

wow, du har selvtillit da
POSTET AV:  Unni
31.03.2014   21:08
Jeg er litt lik - jeg føler alltid at alle andre har masse fine ting jeg ville hatt, eller at de har fine kropper. Men av og til tenker jeg bare: "nok er nok, Unni! Du er like god - du er flink til det og det, du er søt og pen og fin og kroppen din er bra nok. Den du missunner tenker sikkert akkurat det samme, og kanskje om deg?" Det er jo ofte slik, at de som ser "perfekte" ut, ikke føler seg like bra alltid de heller. :)
POSTET AV: 
31.03.2014   22:23
That´s a tricky one. Sjalusi er jævlig dritt, både å ha og å prøve å bli kvitt. Comparison is the thief of joy, det er så sant som det kan få blitt, men det er ikke så lett å gjøre noe med. Jeg tror det beste man kan få til for å få bukt med det, er å konsentrere seg så godt som mulig om hva som er bra med en, pluss å finne ting som er bra med seg selv og bare fokusere sterkt på det.
POSTET AV:  Oda
31.03.2014   23:44
nå kjenner ikke jeg deg, men du ser vertfall fryktelig feet ut på det bilde over her så jeg ser ingen grunn til at du skulle være noe sjalu.. digger håret ditt, og genseren og øynene. wow. dessuten virker du kul, noe som er enda viktigere. stå på!
POSTET AV:  MarteLieen
01.04.2014   09:01
Du er sterk, søt, pen og du har ett stort talent innen foto.

Du virker også utrolig hyggelig og grei!

Så ikke la sjalusien ta over, det er ikke verdt det (:
POSTET AV:  Lise
01.04.2014   11:57
Bortsett fra å ta bilder, så virker det for meg gjennom å ha lest litt ab blogge din - at du er en ganske refekter og omsorgsfull jente:)
POSTET AV:  Ingrid Jackson * - Fotoblogg
01.04.2014   19:14
Hamar jinte: Nei. Jeg bare har INNSETT at jeg er flink til en ting =)
POSTET AV:  bekke
02.04.2014   20:00
Kjenner deg ikke, men når jeg ser bilde av deg ser jeg ei pen, flott jente. Når jeg leser tekstene dine, ser jeg en styrke, et pågangsmot og ei jente som bryr seg om de rundt. og det er fantastiske egenskaper :) du har også klart og komme deg gjennom en kreftsykdom, noe som antageligvis har gjort deg mere voksen og fått mere erfaringer enn de fleste andre på din alder. :-)

klem til vakre deg :-)
POSTET AV:  Vilje
07.04.2014   23:09
Dette er veldig mot strømmen å si, men prøv å fokuser mer på deg selv og mindre på andre en periode og da spesielt de positive sidene din. Syns du at du er penere fra en vinke enn en annen, se på deg selv i den vinkelen. Syns du du er flink til noe, gjør mye av det. Har du en personlig egenskap du vet er bra, bruk den mye for å glede andre. Du er 17 år og da er det lett å skråkikke bort på alle andre å tenke at de er penere, flinkere, blider, mer selvsikre o.s.v... Alle de du kikker på tenker stort sett det samme om alle andre de og:) Vi er konstruert på merkelige måter. Græbb tak i den beste utgaven av deg selv som du klarer å være litt etter litt og så kommer du til å drite i hvordan andre ser ut, hva de gjør o.s.v. Det har ingenting å si. Det som betyr noe er hvem du er og hva som gjør deg glad:) Alle mennesker er vakre på en eller annen måte og du er så heldig at du er det utenpå.
POSTET AV:  Vilje
07.04.2014   23:10
Ikke bare inni slik det også virker som på bloggen. Hadde et lite seniorøyeblikk og postet for tidlig:)


Vil du si noe om "Sjalusi har blitt mitt problem" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 18 år, og det går stort sett i Canon 600D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D
hits