hits

Velg livet - Vilde lærte meg det

En venninne sa til meg en gang at hun ville vi skulle prøve. Livet er verdt det, det sa hun til oss uker før hun tapte mot kreften. Livet har mye å by på, sa hun. Hun hadde mye å oppleve, og hun visste det godt, men fikk aldri gjort det, fordi hun sovnet inn for en uke siden. "Jeg får ikke oppleve dette, for jeg skal dø snart. Livet mitt er snart over. Dere er unge og har hele livene deres foran dere. Plis ta vare på livet dere har. Vær så snill." 

Vilde hadde kreft, og hun blogget om det (her). Vi hadde dette til felles og ble kjent over internett. Det så dårlig ut da hun var den første i norden som fikk prøve en ny medisin fra USA, men den ville ikke funke. Ingenting fungerte som det skulle, og kjære, umistelige og sterke Vilde tapte.

Selv om hun var så syk som hun var, oppmuntret hun likevel de rundt seg til å bli friske. Meg, for eksempel. Hun sa hun hadde troen på meg, at jeg skulle bli frisk fra en dårlig psyke. Jeg er på vei nå, jeg er godt i gang og jeg tror at denne gangen klarer jeg det, takket være Vilde. 

Nå vil jeg si det samme til dere. Velg livet. Livet har utrolig mye å by på. Festivaler, fremtidige kjærester, god mat, turer i skog og mark, turer til utlandet, alle målene du skal nå. Noen evigheter er større enn andre evigheter, og jeg håper dere bruker deres evighet så godt dere kan. Selv om vi har mistet enda en god jente, vet vi at hun passer på sammen med de andre englene.

Sov godt, vennen 
 Bilde lånt fra bloggen til Vilde

    Postet: 27.04.2015     Tid: 13:53     Kategori: Hjertesaker     Kommentarer: 5     Copyright ©
POSTET AV:  Madeleine
27.04.2015   14:08
så trist og samtidig så fint skrevet <3 beklager for ditt tap <3
POSTET AV:  Egeo
27.04.2015   14:21
<3 Det er så sant. Men noen ganger ser man ikke at livet er verdt det. Da er det godt å lese slike ord som du skrev nå. Takk!
POSTET AV:  Eva V.
29.04.2015   09:29
Vilde var ei fantastisk jente som vi har mye å lære av. Det er også DU.

Mange gode klemmer til deg <3
POSTET AV:  Anne-Helene
30.04.2015   21:23
Vilde gjorde virkelig en forskjell <3

håpe hun sover godt nå.
POSTET AV:  Torill
04.06.2015   14:21
Vilde vil alltid bety noe spesielt for meg. Ikke bare følte jeg det sterke slektskapet men også fordi hun var så modig. Gikk egne veier....ikke noe dill og dall, et ekte hardbarka menneske❤️.Vilde var et ledertalent men også en god lagspiller.Vilde styrken er med oss nå. Du sto støtt når d røynet på. Jeg gråter for deg💓 og forstår det grusomme savnet de nærmeste føler nå❤️


Vil du si noe om "Velg livet - Vilde lærte meg det" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D