hits

De dagene jeg vil gi opp

Jeg tror vi alle har de dagene. De dagene vi står ansikt til ansikt med veggen og stanger, fordi vi kommer ingen vei. Alt virker så sinnsykt håpløst. Hva vil jeg i fremtiden, liksom? Er jeg god for noe? Klar for noe? Jeg har de dagene fordi jeg er syk, og livet er litt mer begrenset enn det burde være, synes jeg. Det er ikke sånn jeg planla det, jeg planla ikke at jeg skulle få livet ødelagt av kreft og cellegift da jeg var bare 17 år gammel. Men fire år etterpå, og jeg har egentlig ikke kommet så mye lenger. Jeg er fortsatt sliten. Jeg kan fortsatt ikke gjøre alle tingene jeg har lyst til og må begrense energien jeg bruker betraktelig for at jeg skal holde meg oppe dagene som følger også. 

Vet egentlig ikke hvor jeg vil med dette innlegget, men jeg vil at dere som synes ting er håpløst, ikke er alene. For det er dere ikke. Jeg har også de dagene. Jeg tror vi må bare gjøre det beste ut av det. Og så er jeg så heldig at jeg har gode venner som forstår og støtter. Det håper jeg du også har. 

    Postet: 03.02.2018     Tid: 23:50     Kategori: Personlig     Kommentarer: 2     Copyright ©
POSTET AV:  Kaffeslabb
04.02.2018   00:32
Åh, så leit å lese. Kjenner meg utrolig godt igjen i det du skriver om å stå å stange i veggen, og ikke komme noen vei. Ønsker deg alt vel :-)
POSTET AV:  Victoria Larsen
04.02.2018   02:22
Åh, du vakre <3 Tror også vi har disse dagene alle man og det er godt å vite at man ikke er alene om det. Håper du føler deg bedre snart :-) KLEM


Vil du si noe om "De dagene jeg vil gi opp" ?


Hei, der! Du har nå kommet til min lille foto og-tankeverden! Jeg er Ingrid, 21 år, og det går stort sett i Canon 70D her. Jeg anser meg selv som en kreativ og utforskende jente, og sier sjeldent nei til å lære noe nytt! Vil du vite mer om meg? Følg med på bloggen, da vel! :D